Състоя се премиера на книгата „Моята сбъдната мечтa"

Ивелина Рускова представи своята книга „Моята сбъдната мечта“ в изисканата обстановка на известното столично заведение RE Club. Премиерата „Чудото наречено живот“ събра многобройни гости, които уважиха авторката, основател и председател на фондация „Мечта за дете“.

Д-р Зорка Угринова приветства гостите и представи книгата и многобройните благотворителни дейности на Ивелина Рускова. Д-р Угринова, която неотлъчно подкрепя фондация „Мечта за дете“ през годините, е един от най-добрите практикуващи лекари и хомеопати в София, Асоцииран преподавател по клинична хомеопатия към Катедра по фармакология и токсикология, Медицински университет, София, и медицински консултант на сп. “Моето бебе”.  Специалист по обща медицина и сертифициран клиничен хомеопат.

По време на събитието гостите се развълнуваха от трогателни и вдъхновяващи избрани откъси от книгата на Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“. В своята творба тя споделя:

„Аз съм от специалните жени, жени с репродуктивни проблеми… От жените, за които Мечтата за дете дълго се носи в сърцето… Написах тази книга със сърцето си за ЖЕНИТЕ, които вървим по този път, за нашата всеотдайност, решителност и готовност да направим всичко в името на новия живот.

В годините много пъти съм се питала „Защо аз? Защо на мен?“, но отговор не намирах… В тази книга се опитвам да дам отговори на тези въпроси и да споделя изпитани техники за успех и сбъдване на мечти.

Искам чрез моя скромен житейски опит да вдъхвам надежда и вяра, че това е само Път към сбъдването на най-съкровената мечта, мечтата да имаш ДЕЦА. Вярвам, че с надежда, силна вяра и ежедневна упоритост всяко желание се сбъдва!

Превърнете живота си като магнит за всичко, за което мечтаете и се наслаждавайте на постигнатото… Животът е дар и трябва да се изживее с любов, вяра и благодарност…

Събитието и приходите от книгата са с благотворителна кауза „Мечта за дете“, в полза на двойки с репродуктивни затруднения.

Ивелина Рускова, основател и председател на фондация „Мечта за дете“, създава фондация „Мечта за дете“ през 2018 г. с огромното желание да помага на двойки с репродуктивни проблеми. Самата тя е преминала през дълъг и нелек път, за да сбъдне заветна си мечта да стане майка.  След голям брой процедури, лечения и операции, тя и съпругът й решават да направят ин витро процедура, за която получават подкрепа от техни близки. Благодарение на тази помощ се раждат прекрасните им дъщерички Никол и Ивон.

Така Ивелина Рускова приема за своя мисия да предава доброто нататък. За нея фондацията е един израз и на това да покаже своята социална роля в обществото и да даде това, което може като личност, като жена, като гражданин на Българи. Да даде частица от сърцето си, за да могат и други жени да почувстват благодатта от това да станат майки и да прегърнат своята рожба.

През годините осъществява стотици благотворителни кампании и инициативи и заслужено печели престижи награди, сред които

„Двигател на НПО“ от списание и клуб BUSINESS LADY. Награди, които се връчват за най-голям принос на българските дами в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

Награда от ,,Business Art & Fashion Awards” 2022. в категория „Благотворителна кауза“ за благотворителната дейност на фондация „Мечта за дете“.

Share via:

За агенцията:

Background logo

Wonderland – Brand & Event Management е специализирана PR и маркетинг агенция, която предлага широк спектър от услуги в сферата на:

  • Бранд мениджмънт
  • Дигитален маркетинг
  • Организиране на събития

Grow Your Business With Us.

Copyright © 2023 Wonderland Agency. All rights reserved.