Бляскаво Gatsby парти събра над 20 000 лв. за двойки с репродуктивни проблеми

Блясък и стил под знака на доброто – за поредна година фондация „Мечта за дете“ проведе благотворително събитие за дарители, приятели и гости. Тази година бляскавата вечер бе под знака на „Гетсби“ културата от началото на миналия век, а великолепната концертна зала на Централен Военен клуб пренесе всички присъстващи в онази впечатляваща епоха. В типичния атрактивен дрескод, присъстващите се забавляваха, обединени от каузата на фондация „Мечта за дете“ в помощ на двойки с репродуктивни проблеми от Сдружението на жените военнослужещи и от фондация „Мечта за дете“.

Благотворителната вечер се проведе с генералната подкрепа на Министерство на отбраната и Столична община. Поздравителни слова и цветя към организаторите изпратиха полк. Невяна Митева от Министерство на отбраната и г-жа Албена Атанасова – зам.-кмет на Столична община.

Събитието откри Галя Георгиева и балетна школа „Класик М“ с едноименната песен-химн „Мечта за дете“.

На събитието бяха представени част от двойките, очакващи чудото да дойде в дома им, а послания към присъстващите отправи двойка, на която фондация „Мечта за дете“ успя да помогне и вече са в очакване на първата си рожба.

Ивелина Рускова, председател на фондация „Мечта за дете“, заедно с г-жа Петя Нановска – собственик и разсадник „Нановски“, връчиха ваучер за инвитро процедура на една от присъстващите двойки – един много емоционален момент за всички присъстващи.

Надя Станоева – PR на фондацията, обяви началото на национална кампания „Роди дете в България“, заедно с лицето на инициативата – топмоделът и майка на две деца Вероника Стефанова. Националната кампания се провежда за поредна година и отново ще акцентира върху превенцията и профилактиката на репродуктивното здраве, а двадесет регистрирани бременности отново ще получат пакети с всичко необходимо за първата годинка на бебето.

На събитието присъстваха „виновниците“ за издаването на благотворителен календар „Моята мечта 2023“ – г-жа Череша и Анна Кръчмарова, на които г-жа Ивелина Рускова изказа най-сърдечни благодарности от сцената на концертната зала в Централен Военен клуб.

Традиционно се проведе благотворителен търг и томбола в подкрепа на каузата на вечерта, умело воден от Боряна Баташова и Наско от БГ радио, а благодарение на големите сърца на присъстващите бяха събрани над 20 000 лв.

За доброто настроение на присъстващите имаше богата музикална програма с изпълнения на Деси Андонова и Петър Георгиев, Димитър Йончев на пиано, Dance Academy & Swingin Monkeys, Димитър Бакърджиев на саксофон, Цвети Радойчева и Антония Маркова.

„Благодаря от сърце на всички, които подкрепиха каузата на фондация „Мечта за дете“. За пореден път доказахте колко големи са сърцата ви!“ – развълнувано каза г-жа Рускова и обяви, че тепърва предстоят много инициативи на фондация „Мечта за дете“, за да получат повече двойки с репродуктивни проблеми подкрепа по пътя към мечтаната рожба.

Фондация “Мечта за дете” подкрепя и активно съдейства на двойките при решаване на проблемите им с репродуктивното им здраве, разпространява информация и знания за проблема безплодие, неговото лечение и методите за профилактика, повишаване здравната култура на нуждаещите се от лечение и на обществото като цяло в областта на репродуктивното здраве. Освен това дава гласност на емоционалните и социални проблеми, съпътстващи безплодието и създаване на успешен модел на гражданско въздействие за подпомагане на решаването им.

Share via:

За агенцията:

Background logo

Wonderland – Brand & Event Management е специализирана PR и маркетинг агенция, която предлага широк спектър от услуги в сферата на:

  • Бранд мениджмънт
  • Дигитален маркетинг
  • Организиране на събития

Grow Your Business With Us.

Copyright © 2023 Wonderland Agency. All rights reserved.