Благотворителен бал „Роди дете в България“ събра рекордната сума от 21 410 лв.

С бляскаво събитие бе поставено официалното начало на второто издaние на националната кампания „Роди дете в България“, по време на което бяха дарени над 21 000 лв. в полза на двойки с репрoдуктивни проблеми. Пролетният бал под наслов „Роди дете в България“ събра над 100 гости в Grand hotel MILLENNIUM, обединени от каузата на фондация „Мечта за Дете“, „МамаЗона“ и „Супер БЕБЕ“.

Гостите се наслаждаваха на богата програма за вечерта, която стартира с химна „Мечта за дете“, изпълнен от вокално студио „Палави ноти“. Гостите се насладиха на прекрасно ревю на официални тоалети от българския моден бранд Kiara Fashion, а красивите модели дефилираха с неподражаемия блясък на бижута Goto Jewellery and Diamonds. Музикалните изпълнения на Deep Zone Project, Трио „Елеганс“, Боряна Баташова и Нуртен Ерсой, която пристигна от Анталия специално за събитието, приповдигнаха настроението на всички присъстващи.

Особено емоционална бе срещата на гостите със сбъднатите мечти за деца на фондацията, двойки, получили подкрепа и сдобили се с рожба, благодарение на подкрепата на „Мечта за Дете“. Всеки, който се включи в събитието остави частица от душата си, вярвайки в доброто и с присъствието си подкрепи усилията на организаторите да сбъднат повече мечти за собствена рожба.

На събитието присъстваха и две двойки с репродуктивни проблеми, които разказаха за личната им битка за осъществяване на най-съкровеното им желание и накараха присъстващите да се развълнуват и да се включат активно в търга с явно наддаване и в томболата с награди.

Събраната сума ще бъде дарена за двойки, които мечтаят за своя рожба и в подкрепа на ежегодната национална кампания „Роди дете в България“, която цели да стимулира раждаемостта сред младите двойки в България.

„Трогната съм безкрайно от добротата на хората, които се включиха в каузата и дават частица от себе си, за да променят човешки съдби. Благодаря от сърце на всички, които дариха от своето време, за да се включат в сбъдването на събитието, както и на гостите за грижата им към нуждаещите се“, сподели Ивелина Рускова, председател на фондация „Мечта за дете“.

Партньорите, които помагат инциативата „Роди дете в България“ да се осъществи са: МамаЗона, СБАЛАГ “Майчин дом“, СБАЛАГ „Шейново“, Болница „Вита“, МБАЛ „Доверие“, Медицински център „Д-р Сигридов“, Adella Fertility Clinic, Медицински център „КИРМ“, Исторически парк, фондация „Въздигане“, Оренда България, PR агенция Wonderland, Сватбена агенция Кадифе, лаборатория „Геника“, лаборатория „Кандиларов“, Nobel Pharma, MERCK България , Оскар клиник, HiLife, Christian of Roma, Profi Derm, Myfamily.bg, Goto, Derma Gold, Софийска баница, Балдаран, Profi Trade, Refan, Vila Yustina, Vila Maria, SHIMANI, Dony Cosmetics, Event Cafe Boutique, Beauty Cafe Boutique, вина Terra Tangra и Beauty Expert.

Благодарим от сърце и на всички известни личности, които застават с името си зад инициативата „Роди дете в България“ и вдъхновят младите българи да повярват в себе си и в своите способности да градят кариера и да отглеждат дете едновременно, без едното да изключва другото, а именно Вероника Стефанова, Анна Богданова, Антоанет Пепе, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Дичо, Стефи Стаменова, Гери Николаева, Гери Дончева, Йоанна Драгнева, Крисия, Наско от БГ Радио, Параскева Джукелова, Атанас Месечков, Стефан Илчев, Андре Токев и Севда Димитрова.

Share via:

За агенцията:

Background logo

Wonderland – Brand & Event Management е специализирана PR и маркетинг агенция, която предлага широк спектър от услуги в сферата на:

  • Бранд мениджмънт
  • Дигитален маркетинг
  • Организиране на събития

Grow Your Business With Us.

Copyright © 2023 Wonderland Agency. All rights reserved.