Фондация Мечта за дете и шеф Андре Токев организираха благотворителна гурме вечеря

Един от най-големите виртуози на кулинарното изкуство в България – шеф Андре Токев и фондация „Мечта за дете“ организираха благотворително събитие в полза на двойки с репродуктивни проблеми.

Благотворителната гурме вечеря се състоя в ресторант André и събра над 10 670 лв. за каузата на фондация „Мечта за дете“

Над 50 приятели и съмишленици на фондацията се насладиха на шедьоврите на кулинарното изкуство на шеф Андре Токев, а черешката на тортата бе десертът, дело на шеф Александър Иванчев – част от екипа и на детски кухни Фуристо и Зелео Био.

На събитието присъства и една от двойките, която ще бъде подкрепена със събраните от вечерта средства, а с благодарствено видео обръщение към гостите се включи и двойка, която благодарение на миналогодишната благотворителна вечеря и подкрепа на благотетеля Панда И.П. , вече държи в ръцете си своята рожба. 

Ивелина Рускова, председател и основател на „Мечта за дете“, изказва своята благодарност за подкрепата на партньорите на фондацията, в лицето на ресторант André, детски кухни Фуристо и Зелео Био, сладки Sticks, винарска изба Angel`s estate, Goto Jewellery and Diamonds, клуб „Великолепната жена“, Дили Бозаджиева, Тошко Вачев, вода „Балдаран“, бижутерийно ателие Николай Сърдъмов, както и на всички гости, които със сърце подкрепят каузата да се раждат повече български деца.

Поради големия брой желаещи да присъстват, фондация “Мечта за дете” организира нова благотворителна вечеря, чиято дата ще обявят в следващите дни.

Share via:

За агенцията:

Background logo

Wonderland – Brand & Event Management е специализирана PR и маркетинг агенция, която предлага широк спектър от услуги в сферата на:

  • Бранд мениджмънт
  • Дигитален маркетинг
  • Организиране на събития

Grow Your Business With Us.

Copyright © 2023 Wonderland Agency. All rights reserved.