Шеф Севда Димитрова и Фондация "Мечта за дете" организират благотворително кулинарно шоу

Шеф Севда Димитрова, победител в Master Chef България и Фондация „Мечта за дете“ ви канят на благотворителна вечеря в полза на двойки с репродуктивни проблеми.

Събитието ще се проведе на 22 юли от 19 часа в ресторант Ahora, гр. София, кв. Лозенец, бул. Никола Вапцаров, 25А.

Очаква ви вълшебна вечер, в която ще се насладите на истинско кулинарно шоу и ще усетите храната като емоция и изкуство. Ястията ще бъдат приготвени в момента пред вас и ще имате удоволствието да се докоснете до майсторството в създаването на гурме храната.

Името на ресторантът означава „сега“ (от испански) символизира, че в ресторант „Аора“ се създават много прекрасни спомени тук и сега. Храната презентира авторска кухня, като менюто е изцяло създадено от шеф Севда Димитрова.

Кувертът е на стойност 60 лева, от които 30 лева ще бъдат дарени на Фондация „Мечта за дете“, която ще ги предостави на двойки с репродуктивни проблеми за прегледи, изследвания и Ин- витро процедури.

Бъдете част от едно прекрасно събитие, което ще помогне на няколко семейства да сбъднат своята най-голяма мечта – да бъдат имат своя рожба! Блаодарение на хора с добри сърца като вас, Фондацията е помогнала за раждането на 16 дечица.

Share via:

За агенцията:

Background logo

Wonderland – Brand & Event Management е специализирана PR и маркетинг агенция, която предлага широк спектър от услуги в сферата на:

  • Бранд мениджмънт
  • Дигитален маркетинг
  • Организиране на събития

Grow Your Business With Us.

Copyright © 2023 Wonderland Agency. All rights reserved.